Szupergyors, környezetbarát és biztonságos szállítás, 990 Ft-tól csomagautomatákba és házhoz! 📦

Visszaküldés

Utoljára frissítve: 2024. március 25.

Tudjuk, hogy előfordulhat, hogy vissza kell küldenie egy terméket, és arra törekszünk, hogy a visszaküldési folyamatot a lehető legegyszerűbbé tegyük.

Ha vissza szeretnéd küldeni vagy kicserélni a megrendelésed, a vásárlástó lszámított 14 napon belül visszaküldheti. A terméket másik termékre cserélheted vagy annak vételárát utalás vagy bankkártyás visszatérítés formájában visszajuttatjuk.

Fontos megjegyezni: Minden visszeküldött terméknek új és használatlan állapotúnak kell lennie az eredeti címkékkel ellátva.

Visszaküldési folyamat

Ha vissza szeretnél küldeni egy terméket, küldj e-mailt a következő címre: info@matchymatcha.hu a megrendelés számával és a visszaküldés okával, és az ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít a következő lépésekben.

A visszaküldési költségeket a vásárlónak kell viselnie.

Visszatérítések

A termék/ek beérkezése és az állapot ellenőrzése után feldolgozzuk a visszatérítést vagy a cserét. Kérjük, várj legalább 3 napot a termék/ek kézhezvételétől a visszaküldés feldolgozásához.

Kérdések

Ha kérdése van a visszaküldési szabályzattal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: info@matchymatcha.hu

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre a 10%-os kuponért és értesülj elsőként az exklúzív ajánlatokról!